Är du glutenintolerant och bor eller arbetar i Stockholm? Då kanske du vill veta vilka caféer som är värda att besöka när det är dags för en kaffepaus eller när du vill äta en god och vällagad lunch. I Stockholm finns det mängder med bra alternativ att välja mellan, även för dig som inte kan eller vill undvika att äta gluten.

Att hitta ett glutenfritt café behöver verkligen inte vara svårt. Det gäller bara att du vet var du ska leta och vilka ställen som är värda ett besök. Har du dessutom hyrt kontorsplats eller bokat mötesrum via Helio.se ligger du i framkant. Helio.se erbjuder nämligen ett stort utbud av kontor, coworking och mötesrum runt om i huvudstaden. Många av kontoren ligger dessutom mitt i smeten, så att du enkelt kan ta dig en fika när du behöver.

Topp 5 bästa caféerna med glutenfri fika

Här nedan har vi listat några av Stockholms absolut bästa restauranger och caféer för dig som vill äta glutenfritt. Observera att det inte alltid är så att hela utbudet är fritt från gluten, utan att du kan behöva fråga vilka alternativ som finns för just dig. Det vi har gjort när vi valde ut caféer är att titta på utbudet. Ska vi lista glutenfria caféer är det naturligtvis viktigt att det finns ett stort utbud av glutenfria produkter.

1. Bodybuddy

2. Pepstop

3. Mahalo

4. Omayma

5. Newt

Alla dessa caféer är helt klart värda ett besök. Vankas det däremot fettisdag är det Under Kastanjens glutenfria semlor som gäller.